Elon Musk bespot het nieuwe privacybeleid van WhatsApp en vraagt ​​om Signal te gebruiken

Normal elon musk  tesla factory  fremont  ca  usa   8765031426
Afbeelding: Wikipedia

WhatsApp heeft onlangs zijn servicevoorwaarden en privacybeleid voor gebruikers bijgewerkt. Het berichtenplatform verzendt in-app-meldingen naar gebruikers en vraagt ​​hen om het beleid vóór 8 februari te accepteren of de toegang tot hun account te verliezen.

Temidden van de controverse over het nieuwe privacybeleid van WhatsApp, vraagt ​​Tesla-CEO Elon Musk, die de rijkste man ter wereld wordt na het overtreffen van Amazon's Jeff Bezos, zijn volgers om Signal te gebruiken. Lees ook - Het Tech News van vandaag: Pre-orders voor de Samsung Galaxy S21 in India, verwijder WhatsApp-trends.

Musk ging donderdag naar Twitter en tweette "Use Signal". Natuurlijk spot hij hier met het meest populaire berichtenplatform. Lees ook - IRCTC Live Train Status op WhatsApp: Hoe Train Running Status, PNR-status te controleren

Wat is Signal?

Signal is een  WhatsApp rivaal. Signal, ontwikkeld door de Signal Foundation en Signal Messenger LLC, is een end-to-end encrypted berichtenservice die beschikbaar is voor zowel Android- als iPhone-gebruikers.

Meer nieuws van Elon-Musk.nl
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief